Hvad siger læserne?

Herunder kan du se hvad læsere af bogen synes om den.

(Hvis du har læst bogen, vil jeg blive rigtig glad hvis du lægger en kommentar her så besøgende der overvejer om bogen er noget for dem, kan se hvad andre synes. :-))

[Jeg kan desværre ikke få kommentarer til at virke på siden p.t. – derfor ER der ingen læseranmeldelser at se nedenfor. Jeg håber at finde en løsning …]

16 thoughts on “Hvad siger læserne?

 1. Har læst “Hvem er du utro” med smil på læben, da den jo rammer lige ind i hjertet. Bogen er inspirerende, positiv og ærlig. Og så læser man om kærligheden til sig selv og andre… En anderledes bog jeg skal have læst på et tidspunkt igen!

 2. “Hvem er du utro?” er ikke bare et svært spørgsmål, men også titlen på en glimrende bog fra Anja Lysholms pen. Bogen stiller nogle væsentlige spørgsmål med en indlevelse som kun kan matches af ganske få.

  Uanset om du møder utroskab hos venner eller familie, så er der mange spørgsmål du nu kan få svar på ved at læse bogen. Faktisk kan svaret virke endnu mere forbavsende når du læser det… Der er nemlig mere i den slags end de fleste tør erkende, og Anja har formået på glimrende vis at illustrere hvordan vore fordomme og opdragelsen måske ligefrem forhindrer os i at forstå nuancerne og mulighederne i kærligheden til flere på samme tid.

  Mange tror fejlagtigt det hele handler om sex. Det kan det såmænd også gøre, men det er ikke det primære sigte med bogen. Faktisk ses der mange gode moralske og etiske grunde til ikke at være uærlig – tværtimod. Ærligheden nævnes både i starten og slutningen med en energi og en drivkraft der viser, at Anja virkelig er en forfatter der brænder for sit emne.

  Når mange er forvirrede i forhold til emnet, så kan det absolut anbefales at læse bogen. Du vil få en meget bedre fornemmelse for dit eget ståsted, og en større tolerance og forståelse for, at vi ikke er ens.

  Samlet set må jeg drage paralleler til Pernille Melsted og hendes passionsbøger, for Pernille har med sin søgen efter passion samme iver og entusiasme som jeg ser i Anja Lysholms bog. Det handler altsammen om integritet, valg, ærlighed, og at turde stå ved den person man er. Spørgsmålet er så bare stadig: “Hvem er DU utro?”

  Tidligere anmeldt i blogartiklen der kan ses her: http://trangen-til-sex.blogspot.com/2009/10/hvem-er-du-utro.html

 3. Jeg synes du her har skrevet en glimrende bog, som fremhæver at vi mister ikke nødvendigvis lysten til den vi har et ægteskab med, fordi vi begynder at se efter en anden, men den anden har bare noget som den vi eventuelt er gift med ikke har. Vi mennesker indeholder ikke en pakkeløsning, hvor vi indeholder alt det vores partner vil have. Med alderen forandre vi os og får måske andre behov, som måske også er naturligt i forbindelse med at med alderen, så ved vi måske også bedre hvad vi vil have, og tør måske også at gå efter hvad vi vil have. Kan det tænkes at med alderen får vi indsigt i os selv, som er bedre og mere modig omkring os selv? Tør at tænke de tanker som vi tidligere ville have forsvoret var ok.

  Det er en fremragende bog med mange indfaldsvinkler til det at være utro og det at vælge at elske mere end en mand eller kvinde.

  Det jeg har personligt har svært ved at forstå, det er den med at elske mere end 1 mand af gangen, at det er muligt at elske 2 på samme tid. Jeg har aldrig prøvet det men igen, hvis du dermed mener at man elsker sin mand for den tryghed og det venskab som han giver en, og så er der denne mand man trods alt vælger at satse sit ægtteskab for som giver en passionen, lidenskaben og det at føle sig som en kvinde, at begge er en form for at elske, så giver jeg dig 100% ret, for kunne jeg have valgt at være sammen med begge mænd, så havde de givet mig 2 forskellige ting i mit liv, den ene tryghed og den anden det at jeg følte mig som en kvinde der fik mit hjerte til at galopere lidt hurtigere end godt var, når nu jeg er gift.

  God bog som er modigt skrevet og som jeg sagtens kan forholde mig til. Det ville være skønt, hvis fremtiden bragte en mere ærlig og åben dialog omkring det at elske og det at blive skilt, som noget der er ok istedet for at blive sat i bås, fordi man vælger at bliver skilt.

  Tak for dine erfaringer og du havde lyst og tid til at dele dem med os andre i det danske land, mon ikke mange har gavn af den men ikke sikkert de taler højt om det.

 4. Sprængfarligt emne 🙂

  Et forhold er som et partnerskab.

  Det skal fungere for begge og tillid er vigtigt.

 5. Forleden landede en lille, fin bog i min turban. Bogen er en anderledes bog om kærlighed og utroskab, skrevet af forfatteren Anja Lysholm, der har udgivet arbejdet på sit private forlag ”Uforklarbar” – hvor jeg havde købt den.

  Dét, der først gjorde indtryk på mig, var, at bogen er skrevet som et personligt testimonial. En hudløst ærlig fortælling om, hvordan forfatteren forholder sig til universelle emner som utroskab, polyamori, savn og afsavn, skilsmisse, den eneste ene, jalousi, egoisme og ærlighed – for bare at nævne en række af de mange – meget store og almenmenneskelige – begreber. Og som vi på ét eller andet tidspunkt uvægerligt støder ind i og tvinges til at forholde os til som modne individer. Hvis vi vel at mærke tager ansvar og lever op til det.
  Og dét gør Anja Lysholm med en værdighed, der er betagende.

  At hun skriver godt, begavet og letlæseligt, er for mig en selvfølge – ellers skulle hun holde sig fra forfatterbranchen. Så dét gør hun – skriver godt – og dét skal hun ikke – holde sig væk altså!

  Dét, der også fascinerer, er, at hun i dén grad fik mig til – ikke blot – at tænke mig om, Men også at gentænke min egen, personlige model af verden. Og det er meget, meget sundt – erfarede jeg snart! For selv om jeg opfatter mig selv som en kvinde med styr på situationen, formåede Anja Lysholm ikke bare få mig til at gentænke bogens kernepunkter og budskaber. Hun evnede også at sætte mig i gang med at gøre mig selv klogere. Se dét er, hvad jeg kalder en brugsbog – fyldt med ægthed og inspiration.

  Jeg kan kun anbefale potentielle læsere at haste til tasterne, bestille ”Hvem er du utro?” på Forlaget Uforklarbar – og få give sig selv et reality check – det betaler sig.

 6. Har gået i noget tid og tumlet med hvad det er for noget med den voksne kærlighed og utroskab. Anjas bog er en meget præcis fortælling om hvad der foregår inde i en og jeg føler mig meget genkendt. Bogen tager kun kort tid at læse, men der er stof til mange tanker bagefter. Jeg ønsker at mange flere ville slå inden om den og søge ny viden i stedet for at blive ved med at leve som (man tror) resten af verden forventer det. Livet er for kort til uærlighed overfor en selv!

  Tænker i øvrigt på, at for mig virker monogamien som en social kontruktion, der skal holde orden på samfundet og masserne 🙂 . Hvad gjorde vi dengang vi levede i jordhuler? Var man så ikke sammen med hinanden lidt på kryds og tværs og det var ikke to-somheden, der var så vigtig, men at hele stammen kunne holde sammen?! Og i vores tid har vi netop friheden til selv at definere, hvem der er vore stamme – hvis vi tør altså!

 7. Jeg har læst bogen, og kan kun anbefale for andre at læse den. Har man bare den mindste interesse i at lære mere om det, så er den meget givende, omkring hvad der i virkeligheden foregår oppe i ens hovede.

  Normen påvirker os alle, og jeg synes at Anjas bog giver en god forståelse for, hvordan utroskab er blevet opstillet i vores samfund.

 8. Jeg kan varmt anbefale denne bog. Det er et utroligt farligt og følsomt emne, men lærerigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.