Ugebladet Søndag – køb det mandag! :-)

by Anja Lysholm on 27. september 2009

Hvis du har lyst til at læse en artikel om mig, så skal du købe ugebladet Søndag i morgen. Artiklen hedder “Jeg vil ikke begrænse kærligheden”. Og så står der godt nok “For Anja er en ikke nok”, og det passer dog ikke. Så længe jeg ikke er forelsket i to, har jeg altså rigeligt i en. 😉

P.S. Hvis du skulle have lyst til at læse mere om mit syn på parforhold, er min bog om utroskab måske noget for dig – klik her.

{ 2 comments… read them below or add one }

Hulda Schiønning januar 11, 2010 kl. 16:10

I Søndag nr. 47 fra den 16nov. er det på side 123 Quiltede Ballerina sko fra Debbie til kr. 599. Har lige set bladet og er rigtigt meget forelsket i disse sko.Hvar kan jeg købe dem? Tak for et godt blad, som jeg er så heldig at arve-:)
Hilsen Hulda

Anja Lysholm januar 11, 2010 kl. 23:05

Hej Hulda

Søndags hjemmeside finder du på http://www.soendag.dk/ – du har skrevet din forespørgsel på en blog der handler om utroskab, og det var nok ikke meningen. 🙂

Venlig hilsen
Anja Lysholm

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: