≡ Menu

Ugebladet Søndag – køb det mandag! :-)

Hvis du har lyst til at læse en artikel om mig, så skal du købe ugebladet Søndag i morgen. Artiklen hedder “Jeg vil ikke begrænse kærligheden”. Og så står der godt nok “For Anja er en ikke nok”, og det passer dog ikke. Så længe jeg ikke er forelsket i to, har jeg altså rigeligt i en. 😉

P.S. Hvis du skulle have lyst til at læse mere om mit syn på parforhold, er min bog om utroskab måske noget for dig – klik her.

{ 3 comments… add one }
 • Hulda Schiønning 11. januar 2010, 16:10

  I Søndag nr. 47 fra den 16nov. er det på side 123 Quiltede Ballerina sko fra Debbie til kr. 599. Har lige set bladet og er rigtigt meget forelsket i disse sko.Hvar kan jeg købe dem? Tak for et godt blad, som jeg er så heldig at arve-:)
  Hilsen Hulda

 • Anja Lysholm 11. januar 2010, 23:05

  Hej Hulda

  Søndags hjemmeside finder du på http://www.soendag.dk/ – du har skrevet din forespørgsel på en blog der handler om utroskab, og det var nok ikke meningen. 🙂

  Venlig hilsen
  Anja Lysholm

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.