Det utro Danmark

by Anja Lysholm on 26. juni 2011

Jeg har i aften været med i et indslag om utroskab på DR1 i 21 Søndag. Indslaget kan du se her: 21 Søndag 26/6-11: Det utro Danmark

(Det ser desværre ikke ud til at man kan se udsendelsen online længere 🙁 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{ 5 comments… read them below or add one }

Anders Bagnegaard juni 26, 2011 kl. 23:14

Vi så dig alle sammen godt, nej hvor var jeg stolt da jeg berettede om at jeg kendte dig, til min far.

De bedste 10 sek jeg nogen sinde har set på DR 😉

Anja Lysholm juni 26, 2011 kl. 23:20

Haha, hvor er du sød, Anders ;-D

Gert Christensen juni 28, 2011 kl. 12:15

Så også det indslag…men blev faktisk lidt skuffet. Synes ikke polyamori har noget at gøre med en smart norsk forretningsmand, der har skabt et koncept med et “dating” site for gifte mennesker, der UDEN partnerens viden, har et behov for at være utro. Din medvirken, Anja, kunne tolkes i den forkerte retning og give et forkert signal i mine øjne. Jeg går absolut ind for polyamory, men det skal være MED sin partners viden og IKKE noget skjult og fordækt. Vi er vel enige om, at polyamory er åbenhed og accept fra alle de implicerede?

Anja Lysholm juni 28, 2011 kl. 12:28

Hej Gert

Jeg har desværre ikke haft indflydelse på hvad de valgte at klippe ud af den times interview de lavede med mig hvor jeg også fortalte om polyamori, så jeg er bare glad for at de trods alt valgte den lille bid hvor jeg sagde at man skulle være ærlig om hvad man havde lyst til. For jo, vi er helt enige om at polyamori er hundrede procent åbent for alle parter og ikke har noget med utroskab at gøre. Det har til gengæld meget med lyst til mere end en at gøre, og det er det mange udlever i skjul, og derfor har jeg fundet det relevant at blande de to emner på trods af at nogle polyamorøse er lidt bange for at folk vil misforstå det. Jeg tror dog at dem der misforstår det, HVIS nogen gør (det har jeg endnu ikke selv erfaret), alligevel ikke er åbne for polyamori og vil synes det er skrækkeligt hvis deres partner har lyst til andre, uanset om det foregår skjult eller åbent.

Gert Christensen juni 28, 2011 kl. 18:07

Anja, Dit indslag var absolut fint og ikke til at misforstå…men alligevel synes jeg ikke det passede ind i det sendte program. 🙂
Jeg mener nemlig ikke man er utro, når man går ind for polyamory. Når du kalder din bog for “Hvem er du utro”, tolker jeg det, som om man også kan være sig selv utro, hvis ikke man er ærlig omkring sin situation og sit grundsyn på tilværelsen (polyamory).
Jeg lever selv i et forhold, hvor min kone har en kæreste, selvfølgelig med min fulde accept og viden. Det er 100 % berigende og fantastisk at kunne “give slip” og opleve den glæde, at ens kone fuldstændig blomstre. Det kan ikke beskrives…det skal opleves!

Vi tog dog begge kraftigt afstand fra den smarte norske forretningsmand og hans koncept om at være utro.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: