Ny udsendelsesrække på P1: Jeg er utro med Adam Holm

Adam Holm fra DR sætter spot på det store tabu som utroskab desværre stadig er, i en udsendelsesrække på P1 som starter med at han fortæller om utroskaben i hans eget ægteskab. Det er personligt, ærligt, og jeg kan lide det!

Ligesom Sara Skaarup i sit indlæg om det i dag kunne jeg dog få lyst til at spørge: Hvorfor ikke smide ordet utroskab helt ud af sit ordforråd og blive enige om at så lever vi på en anden måde?

Men at nedbryde tabuet og automatformodningen om at utroskab er afslutningen på et parforhold, er en god start.

 

3 thoughts on “Ny udsendelsesrække på P1: Jeg er utro med Adam Holm

  1. Vi trænger i hvert fald til et mere nuanceret syn på forholdet som kerneværdi. Det er helt fint for dem, som ønsker denne antikverede samfundsmodel, men i dag må det være tilladt at abonnere på alternative livsformer uden de fordomme mange viderefører.

    Terapeuter vil have man giver forholdet en chance mere, for at de kan tjene penge på terapi, og andre arbejder også med skjulte agendaer for at påvirke hvad der er ‘rigtigt’ og ‘forkert’ – og her tænker jeg ikke kun på præster, for andre har såmænd også patentløsninger, de gerne vil sprede til andre.

    Jeg er tilhænger af den ærlige model, og er dig evigt taknemmelig for du startede rejsen da du skrev bogen Hvem er du utro? Det er en af de bedste bøger, og den sjoveste rejse ud i krinkelkrogene af tanker om forhold m.v. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.