N: Nyforelsket og utro

En af de mange skrøner om utroskab siger at når man er utro, så er det enten fordi man keder sig i sit forhold, eller fordi der er noget andet galt. Som jeg hørte en kvinde udtale på tv: “Man ser jo ikke nogen nyforelskede være deres kæreste utro”. Men der tager hun ganske fejl. Første gang jeg oplevede at blive stærkt tiltrukket af en anden en min kæreste, var jeg netop nyforelsket. Altså som i HELT nyforelsket. Vi taler et forhold der ikke engang var et par uger gammelt. Der var altså ingen kedsomhed. Der var heller ikke noget galt (jeg var stadig i den forelskede tilstand hvor absolut intet er galt med den anden, og man kan ikke fooooooorestille sig at der nogensinde bliver det). Og alligevel var der altså denne her anden der gav mig et sug i maven også. Så jo, man kan sagtens være nyforelsket og utro.

Vil du høre mere om den historie? Så klik her for at få gratis adgang til mit online-foredrag om utroskab.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.