Ny podcast baseret på bogen – som julekalender i 2023

Bloggen her har ligget stille i 7 år (Niller!) Men emnet ligger mig sådan set stadig på sinde. Især efter at jeg har hørt den meget populære podcast om utroskab “Skyggekvinder” på Podimo.

Det er en podcast hvor folk deler deres personlige erfaringer med at være elskerinde, utro eller partner til en utro. Jeg synes dog efterhånden den bevæger sig i en retning af rædselshistorier der mere handler om narcissistiske partnere end bare “almindelige mennesker” der rammes af utroskab. De historier synes jeg også er spændende, men ulempen er at der så igen bliver sat lighedstegn mellem “utro menneske” og “skrækkeligt menneske”. Og det er det billede jeg med min bog og blog gerne ville væk fra.

Jeg har kontaktet Skyggekvinder, som sikkert får et hav af henvendelser, så jeg bebrejder dem ikke at de ikke er vendt tilbage, men jeg er endt med at tænke “hvorfor laver jeg ikke bare en podcast selv?”

Så jeg har altså besluttet at gøre lydbogen til en julekalender i år – den har nemlig præcis 24 små kapitler.

Du kan stadig købe lydbogen så du kan høre den i ét stræk uden pause, og den koster kun 49 kroner her: Hvem er du utro – lydbogen

Her kan du høre pilotafsnittet. God fornøjelse. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.