Kom til foredrag d. 22. september

FOF har inviteret mig til at holde foredrag i næste uge, så jeg håber du har lyst til at komme forbi og hilse på. 🙂

Har du nogensinde været din partner utro? Eller har du været ude for, at din partner var dig utro? Utroskab er efter sigende noget 50 % af os begår, men utroskab er underligt nok noget vi helst ikke taler om, bortset fra, når vi bliver enige om, at det er noget forbandet svineri, og at det ville vi i hvert fald aldrig gøre. Men det vil vi altså – halvdelen af os. Anja Lysholm har valgt at tage bladet fra munden og fortælle om sine egne erfaringer som utro kvinde, om hvad hun har lært, om hvorfor vi er utro, og ikke mindst om, hvordan vi kan finde frem til troskaben – vel at mærke troskaben mod os selv! For uden den, er troskab over for en anden ikke meget værd. Kom og mød en kvinde, hvis motto er: »Elsk flere, elsk mere«!

Foredraget foregår i København. Klik her for at tilmelde dig og læse mere.

2 thoughts on “Kom til foredrag d. 22. september

 1. Hej
  Jeg vil så gerne udforske dette her felt – tale med folk der deler min tro på at man kan flere og at alle vinder på det. Er midt i “The ethical Slut” og er … ude af stand til at arbejde. Suger bare til mig. Ved nogen, om der er sammenkomster, grupper af folk, der diskuterer dette her???
  Mange (!) hilsner
  Annette

 2. Hej Annette

  Det kan du tro der er. 🙂 Meld dig ind i Polydan på http://polydan.dk, og søg efter Polyamori på Facebook hvis du er der – der er også et par grupper. Så kan det være vi ses. Der er et par planlagte sammenkomster – en her i slutningen af marts og en i april.

  K.h.
  Anja

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.