O: Oddsene for utroskab

Hvor mange er (eller har været) deres partner utro? Det er svært at sige nøjagtigt, selvfølgelig, men der er lavet en del undersøgelser. De nyeste jeg har set, siger 33 %, men jeg har tidligere set andre undersøgelser der sagde 50 og helt op til 80 %. Uanset om undersøgelserne er foretaget af ugeblade eller analyseinstitutter, kan man nok ikke helt regne med tallene. Når jeg taler og skriver om utroskab, plejer jeg at holde mig til de 50 %.  Det gør jeg fordi jeg tænker at de 33 % analyseinstitutterne når frem til, nok i hvert fald ikke er for højt et tal, men jeg formoder at det er for lavt. Var jeg selv blevet spurgt dengang jeg var utro, ville jeg nemlig aldrig have svaret bekræftende på spørgsmålet “Er eller har du været din partner utro?” – uanset om jeg havde skullet svare i telefonen eller i et lukket brev. Jeg ville aldrig have taget den mindste risiko for at blive opdaget.

Tager jeg udgangspunkt i hvad jeg ved om de mennesker jeg personligt har mødt i mit liv, så tror jeg 50 % er for lavt et tal – så er vi nok nærmere oppe omkring de 80. Men det kan jo bare være dem jeg omgås. 😉 Derfor synes jeg 50 % er et rimeligt tal at forholde sig til. Hvad synes du?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.