Vil du med ud af utroskabet?

by Anja Lysholm on 12. marts 2010

Den 4/3-10 holdt jeg et lille oplæg ved et sjovt arrangement der hedder Ignite Denmark. Rammerne er at man har 5 minutter og 20 slides der automatisk skifter hvert 15. sekund. Jeg fik startet for langsomt så mine slides løb fra mig, og det gjorde mig en anelse nervøs, men jeg vil gerne vise dig det alligevel, for der giver jeg en forsmag på hvordan jeg mener vi kommer “ud af utroskabet”.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Hvis du foretrækker en lidt mere rolig og klar udgave hvor mine slides faktisk passer til det jeg siger, så har jeg indtalt præsentationen på en anden video:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Hvad med dig? Tør du tale med din partner om det unævnelige, eller vælger du at holde dine tanker for dig selv og håbe at det går? (Hvis du vælger det sidste, kan jeg varmt anbefale dig at læse min bog om utroskab – klik her.)

{ 3 comments… read them below or add one }

Henrik Blunck marts 16, 2010 kl. 02:48

Super foredrag. Jeg har delt præsentationen på min blog http://trangen-til-sex.blogspot.com/2010/03/foredrag-om-utroskab.html i fortsættelse af anmeldelsen af bogen.

Keep up the good work. 🙂

Anja Lysholm marts 16, 2010 kl. 11:22

Tusind tak, Henrik, for din altid varme støtte. 🙂 Hav en rigtig skøn forårstirsdag!

Henrik Blunck marts 16, 2010 kl. 13:14

Velbekomme, og tak for rosen og de gode ønsker. Det er så afgjort gået i opfyldelse, for solen skinner som sjældent set for nyligt… 🙂

Det er en fornøjelse at dele informationerne, for du gør et godt stykke arbejde, og fortjener derfor et boost. Håber det altsammen sætter gang i salget af e-bøger, og giver inspiration til flere videooptagelser – også ved kommende arrangementer.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: