D: Den eneste ene?

by Anja Lysholm on 13. december 2011

Bliver du ved med at søge efter den eneste ene – på trods af at du ikke kan holde dig til den ene? Tænker du at det så bare var fordi det alligevel ikke var den eneste ene – så efter bruddet leder du videre? Jeg tror tanken om at vi absolut skal finde den eneste ene, er skyld i en hel del utroskab. Det lyder paradoksalt, men myten om den eneste ene, er grunden til at vi ikke tør tale med hinanden om at vi også er tiltrukket af andre. For så er vi jo ikke hinandens eneste ene længere, og det skal vi være. Det siger alle Hollywood-filmene, Jane Austen-bøgerne, Biblen og hvad vi ellers er påvirket af. Så vi søger og søger på trods af at alt i os skriger at det ikke er realistisk eller overhovedet naturligt. Og så føler vi os som parforholdsfiaskoer. I virkeligheden leder vi bare efter den eneste ene de helt forkerte steder:

Uddrag fra bogen “Hvem er du utro?

Lydklip: Adobe Flash Player (version 9 eller højere) kræves for at afspille dette lydklip. Hent den seneste version her. Du skal også have JavaScript aktiveret i din browser.

“Jeg tror på den eneste ene. Jeg tror på at der er ét menneske der kan gøre dig lykkelig resten af livet. Men den eneste ene er ikke en anden. Den eneste ene er DIG! At gøre dig lykkelig er DIN opgave og ingen andres.”

Leave a Comment

Previous post:

Next post: