Bogen du SKAL læse som polyamorøs – eller det der ligner

Nåhja, det er jo ikke fordi jeg går ind for tvang, men hvis jeg kunne, ville jeg gøre denne her bog til obligatorisk læsning for alle polyamorøse – eller folk der bare overvejer at springe ud i polylivet:


Jeg har lige læst den (eller rettere hørt den som lydbog), og jeg er TOPbegejstret! At jeg er enig i nærmest alt hvad der står i den, hjælper selvfølgelig på begejstringen.

Personligt ville jeg ønske at jeg havde læst den for nogle år siden, for så havde den måske sparet mig for en del hjertekvaler. Den sætter ord på følelser og oplevelser jeg selv har haft, men ikke har haft erfaring nok til at vide hvad jeg skulle stille op med.

At erfare tingene selv er selvfølgelig en god og effektiv udviklingsvej, men jeg bilder mig ind at der var ting jeg ikke havde rummet og levet med hvis jeg havde haft andres erfaringer som denne her bog byder på, til at tænde mine alarmlamper. (Det betød også at jeg tog nogle tudeture under læsningen da de alarmlamper tændte.)

Bogen har stort fokus på respekt hele vejen rundt. Megen polylitteratur og -debat har fokus på det etablerede par der åbner deres forhold, men glemmer helt dem de åbner deres forhold for. Dem bliver der (også) taget kærligt hånd om her. Det hierarkiske polyforhold bliver udfordret, så er du fast besluttet på at det er sådan dit polyliv skal være, vil det måske være en meget provokerende bog at læse. Jeg håber nu alligevel du lader dig udfordre og gør det.

Den er fuld af virkelig gode spørgsmål man kan stille sig selv i forskellige situationer. De er med til at give klarhed over hvilket polyliv det egentlig er man ønsker sig, og hvem man ønsker at involvere sig med.

Er du ikke sikker på at du bogen er noget for dig (men det er den ;-)), så kan du evt. starte med bloggen her: More Than Two og få en fornemmelse af stilen.

Jeg vil i øvrigt gerne tilføje at lydbogen er vanvittigt godt indlæst og en ren fornøjelse at høre. Jeg var dog nødt til også at købe den som e-bog (eller fysisk bog, men det var jeg for utålmodig til i min begejstring) så jeg kunne lave understregninger og fremover kan bruge den som opslagsværk.

2 thoughts on “Bogen du SKAL læse som polyamorøs – eller det der ligner

  1. Billedet af bogen er gået i stykker – og titlen på bogen fremgår ikke andre steder i artiklen. Derudover tak for det gode arbejde.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.