A: Alt det vi ikke fortæller hinanden

Uddrag fra bogen “Hvem er du utro?

Lyt her: http://utroskab.org/audio/altdetviikke.mp3

“Kender du din partner? Ved du alt om ham eller hende? Eller er det bare noget du tror? Jeg har de sidste ti år arbejdet på arbejdspladser med flest mænd ansat. Jeg har derfor hørt på en del sjove historier om hvad disse mænd har foretaget sig i selskab med deres venner. Men det har deres koner tilsyneladende ikke! Altså hørt historierne. Og jeg undres gang på gang over hvor meget vi kvinder ikke får at vide fordi mænd er bange for at vi vil blive sure og kede af det. Og nu taler jeg ikke engang om utroskab. Jeg taler bare om en sjov aften i byen med gutterne eller en polterabend eller andet som måske har involveret fremmed, kvindeligt selskab, men uden andet end skæg og ballade. Er der noget at sige til at kvinder af og til synes deres mænd er røvkedelige?? De kender dem jo ikke!

Der var engang et par i min omgangskreds hvor kvinden hver lørdag morgen kogte sin mand et æg til morgenmaden. Hvad hun ikke vidste, var at han ikke kunne fordrage kogte æg! Hun havde gjort det morgenen efter den første nat de havde tilbragt sammen, og forelsket/høflig som han var, havde han spist det æg. Derefter havde han ikke kunnet lide at fortælle hende at han faktisk ikke brød sig om det, og hun havde så hver lørdag i mange år været så sød at koge ham et æg som han så havde følt sig forpligtet til at spise! Hun fik kun sandheden at vide fordi han en dag nævnte det over for sine venner som så ikke kunne lade være med at drille ham med det til en fest hvor hun var til stede.”
~
Det kan synes harmløst at fortie sådan nogle ting for hinanden, men tro mig – det skaber afstand og er også en slags utroskab.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.