Lad nu stakkels Johnny være i fred!

Det er svært at gå forbi en ugebladsstander i disse dage uden at få øje på et billede af Kandis-forsangeren Johnny Hansen under en overskrift om utroskab. Der går åbenbart rygter om at han skulle have været sin nu afdøde (pga. selvmord) kone utro med den kvinde der nu er hans kæreste.

“Ja tænk, her gik man og havde så ondt af manden fordi hans kone begik selvmord, og så viste det sig at han selv var sådan et forfærdeligt menneske. Han havde jo slet ikke fortjent al den medlidenhed så,” synes reaktionen at være. Men gu’ havde han så – utro eller ej! Utro mennesker er ikke dårlige eller onde mennesker. (Hvis du synes det, så lad mig minde dig om at det er mindst halvdelen af befolkningen du dømmer på den måde. Jep – halvdelen af alle dem du kender – det gælder også dine allernærmeste og dem du tror  aaaaldrig kunne finde på sådan noget.)

Uanset om Johnny har været utro eller ej, så fortjener han al den omsorg og medfølelse han har fået efter sin kones død. Ja, faktisk fortjener han ligesom alle andre al den lykke han overhovedet kan skrabe til sig. Så vidt jeg ved, er han i øvrigt en mand der gør mange tusindvis af mennesker glade med sin musik, og uanset hvad man ellers måtte mene om dansktop, så er det fandme stort. Så lad nu for pokker manden være i fred, og lad ham nyde sin forelskelse.

Nåh ja, og så lige en bemærkning til dem der lækkede/digtede historien: Skam jer langt ind i helvede! Utroskab er en privat sag der ikke rager andre end dem den direkte berører.

P.S. Hvis du har fået mod på et mere nuanceret syn på utroskab, så klik her og læs mere om min bog.

One thought on “Lad nu stakkels Johnny være i fred!

  1. “Utroskab er en privat sag der ikke rager andre end dem den direkte berører.”

    Mere tankevækkende er det sgu, at det så skamløst interesserer andre end dem det direkte berører.
    Og ikke mindst at et ugeblads ansatte virkelig føler at de har gjort et godt og berigende stykke arbejde når sådan en historie er ført til dørs.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.