Lær af dine fejltagelser

Jeg vil gerne dele en lille video med dig som faktisk ikke har en disse med utroskab at gøre. Men Martin Thorborg her er et af de ærligste mennesker jeg kender, og her taler han om at alle begår fejl, og at det vigtigste er at vi lærer noget af det og prøver at gøre det bedre næste gang. Og det synes jeg faktisk hører fint hjemme her på en blog der i høj grad handler om ærlighed og tilgivelse. Martin taler især om iværksætteri, men de ting han siger i sidste halvdel af videoen, kan snildt overføres til parforholdet. Har jeg ret? Se med og døm selv. 🙂

Videoen stammer fra blogindlægget “Jeg er et fjols!” på Martins egen side Thorborg.tv som jeg i øvrigt kun kan anbefale dig at følge med i.

P.S. Hvis du har fået lyst til at læse mere om ærlighed og tilgivelse, så kunne du prøve min bog.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.