≡ Menu

Er kvinders utroskab anderledes end mænds?

Der er en ny bog på vej om kvinders utroskab. Den hedder Kvinden og Æblerne og er skrevet af David Nicosia Longhi som også stod bag bogen The Models Diet. Det er en bog jeg er rigtig spændt på at læse da jeg jo selv engang har været en utro kvinde som nu har erklæret mig ikkemonogam, og måske har forfatteren her ved at tale med andre kvinder som mig lært nogle ting som jeg kan blive klogere af?

Noget jeg dog især glæder mig til at læse om, er hvorfor kvinders utroskab er anderledes end mænds. Faktisk kan jeg jo ikke vide ret meget om mænds grunde til at være utro, så måske skal jeg håbe at forfatteren kommer med en efterfølger der kan gøre mig klogere på det område også. 😉 Men foreløbig glæder jeg mig til at læse bogen her som ifølge hjemmesiden udkommer d. 4. maj.

P.S. Husk at jeg også har skrevet en bog om utroskab – klik her for at læse mere.

{ 2 comments… add one }
  • Henrik Blunck 4. april 2010, 19:33

    Det lyder da som en spændende titel, og vi er stensikkert flere der nu er blevet super-nysgerrige. 🙂
    Fortsat god Påske. 🙂

  • Lulu 15. april 2010, 11:38

    Det skulle være en meget brutal og enormt trist bog. Garanteret tankevækkende – og ud fra hjemmesiden at dømme også enormt provokerende. Jeg ser frem til at forstå mænds synspunkter bedre!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.