Gør livet levende – hav en (tilladt!) affære

Det er nok ikke forbigået manges opmærksomhed at der er kommet et stort datingsite for folk der gerne vil have en affære. Jeg er blevet spurgt om min mening om det, og den er ikke specielt positiv. Hvis du kender min hjemmeside her eller min bog, så ved du at jeg ikke går ind for utroskab, men for at man er ærlig om sin lyst til andre. Det gode jeg kan få øje på ved et datingsite som det nævnte, er at der faktisk endelig er opstået lidt af den debat jeg har sukket efter længe. Nemlig en debat der tager udgangspunkt i at vi ER utro – ikke bare i at vi ikke bør være det.

Jeg synes så absolut en affære kan gøre livet mere levende (for nu at bruge reklamens ord), men det skal være en affære der er ærligt indgået i fuld åbenhed mellem alle parter.

5 thoughts on “Gør livet levende – hav en (tilladt!) affære

  1. Pingback: Tweets that mention Gør livet levende – hav en (tilladt!) affære -- Topsy.com
  2. Jeg har behandlet emnet på bloggen “Trangen til sex”, og jeg er enig specielt i argumentet om at ærligheden er vigtig, men også at debatten tydeligvis stadig er nødvendig.

    Påstandene om at Victoria Milan lukrerer på at skabe utroskab er vanvittige. Mange gifte har i forvejen løjet sig til en single-status på eksisterende dating-sites.

  3. Vi er to sociologistuderende, der er i gang med at udarbejde vores bachelorprojekt som netop omhandler Victoria Milan, og søger i denne forbindelse respondenter der har erfaring med denne webside.

    Så hvis nogen skulle have lyst til at dele deres erfaringer samt sætte et seriøst og akademisk fokus på dette fænomen, er vi meget interesserede i at høre fra jer på denne e-mail adresse: bachelorbrojekt2011@hotmail.com

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.